Η ομάδα δασκάλων Μάθηση για ιδιαίτερα δημοτικού

Κατανοούμε τη σημασία που έχει για σας η καθημερινή μελέτη του παιδίου σας, γι΄αυτό:

  • Αντιμετωπίζουμε τη δουλειά μας με συνέπεια και επαγγελματισμό.
  • Σας ενημερώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα για την πρόοδο του παιδιού σας.
  • Λαμβάνουμε υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε παιδιού.
  • Παρέχουμε επιπρόσθετο υποστηρικτικό υλικό.
  • Διατηρούμε blog όπου μπορεί ο εκπαιδευτικός να βρει μια συλλογή από εκπαιδευτικά βοηθήματα.

Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για εμάς.

Μάριος

Ο Μάριος διαθέτει πτυχίο δασκάλου από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει μεγάλη εμπειρία στη διδακτική ιδιαίτερων μαθημάτων δημοτικού, αφού παραδίδει μαθήματα για πάνω από πέντε χρόνια. Έχοντας παρακολούθησει έναν μεγάλο αριθμό από σεμινάρια για τις νέες τεχνολογίες στη μάθηση, γνωρίζει άριστα τη χρήση τους.

Νίκος

Ο Νίκος έχει πάρει πτυχίο εκπαιδευτικού πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πλέον, κάνει μαθήματα στα πλαίσια του Μεταπτυχιακού προγράμματος "Θέατρο στην Εκπαίδευση", ενώ διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διδακτική των ιδιαίτερων μαθημάτων δημοτικού και μιλάει άριστα αγγλικά.

Ασημένια

Η Ασημένια κατέχει πτυχίο εκπαιδευτικού πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ πλέον είναι φοιτήτρια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος "Ηλεκτρονική Μάθηση". Διαθέτει προυπηρεσία σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο και ενσωματώνει σε μεγάλο βαθμό τις σύγχρονες τεχνολογίες μάθησης στο μάθημά της.

Μαρία

Η Μαρία είναι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, έχοντας πάρει το πτυχίο της από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Αυτή τη στιγμή, είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο πρόγραμμα "Φυσικές Επιστήμες στην Εκπαίδευση". Επίσης, έχει προυπηρεσία σε δημόσια δημοτικά σχολεία και σπουδές ψυχολογίας στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Αγγλίας.

Designed by mosaic